Mijn werkwijze ~ ATELIER207 | interieurstudio
15577
page-template-default,page,page-id-15577,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kleine plannen met een groots effect

Grootse plannen..we hebben ze allemaal maar soms zit het hem in de details of in de kleine aanpassingen/aanvullingen. En dat is nou hetgeen wat ik zo leuk vind: zonder radicale verbouwingsplannen een interieur een nieuwe twist geven. Een kek kleurtje toevoegen in een misschien toch wat behouden kleurenpalet, een toefje vintage als contrast voor alle moderne meubels of een knaller van een kunstwerk aan die grote witte muur. Ik denk graag mee hoe we jouw huis door middel van een kleine ingreep toch die extra sprankel kunnen gaan geven. Mijn doel: hands-on advies waar je snel mee aan de slag kan!

 

GO GO GO

 

Ik kom 2,5 uur bij je langs en we bespreken ter plekke jouw interieurvragen. Je mag mij alles vragen over indeling, kleur, materiaalgebruik, verlichting en accessoires. Samen sparren we over de mogelijkheden. Na afloop krijg je van mij een handig én leuk document met alles wat we besproken hebben. Denk hierbij onder andere aan een voorstel voor accessoires, klein meubilair en mogelijke kleurrichtingen (afhankelijk van jouw vraag) en tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Nadien kom ik nog een keer bij je langs om te kijken hoe het geworden is (feel the pressure;)).

 

 

DE PRIJS

 

€500,-

 

Kleurig

MAATWERK

Heb je een meer specifieke vraag? Geen probleem, ook voor maatwerk ben je bij mij aan het juiste adres.