Maatwerk ~ ATELIER207 | interieurstudio
15833
page-template-default,page,page-id-15833,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Maatwerk

Inloopkast

“THE COLORS AND DESIGN OF A HOME SHOULD BE A REFLECTION OF THE PEOPLE WHO LIVE INSIDE”

Amy wax

VAN LICHTPLAN TOT SHOPSESSIE

Heb je een vraag die buiten één van de pakketten valt? Iets met een lichtplan of wil je gewoon lekker samen shoppen bij een toffe interieurwinkel? Ik ben voor! Stuur mij even een berichtje en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.

SHOOT

Iemand nodig voor de styling van jouw shoot? Geen punt voor mij,  leuk juist. Neem contact op en samen bespreken we de verdere mogelijkheden.

OUDE PARELS SCOREN

Zelf ben ik groot fan van de combinatie tussen nieuwe items en oude parels. Het geeft je interieur net dat beetje extra. Inmiddels weet ik de weg naar deze pareltjes dan ook aardig goed te vinden. Of het nou gaat om een fijne designlamp of een fraai tapijt, ik ga de zoektocht graag voor je aan.

Interieurstyling

HANDEN VRIJ

Ik word ontzettend blij van (complex) regelwerk en daarom neem ik de coördinatie van jouw verbouwing graag op me. Door mijn ruime ervaring als projectmanager kan ik snel schakelen, de juiste lijntjes uitzetten en kun jij gewoon genieten.

PRIJZEN

Zoals jij misschien al gezien hebt bied ik naast maatwerk ook verschillende pakketten aan. Zo kun je wanneer jij bijvoorbeeld alleen een kleurplan nodig hebt kiezen voor KLEURMAKER en wanneer je net niet helemaal uit de styling van jouw huis komt kiezen voor MOOIMAKER. Ik hou van transparantie en daarom hebben vrijwel alle pakketten een basisprijs. Uiteraard gaan we met elkaar in gesprek als de inhoud van het pakket afwijkt van jouw vraag. De prijzen die ik noem zijn trouwens inclusief BTW.

Zon

Bij vragen, bel of mail!