De pakketten ~ ATELIER207 | interieurstudio
15577
page-template-default,page,page-id-15577,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

De pakketten

Jij weet echt wel wat je mooi vindt en de basis van jouw interieur is af. Alleen qua styling kunnen de puntjes nog net even iets meer op de i.

Wist je dat een fraai gestylde woning een waardestijging tot wel 10% op kan leveren? Nou hup, aan de slag!

‘Color is a power which directly influences the soul’. Dat dus!

Een tof plan voor je hele woning (of specifieke ruimtes, dat kan ook). Ik ga voor je aan de slag met kleur, licht, de fijnste meubels..hier wil je thuiskomen.

 

MOOIMAKER

Low profile interieuradvies, fijn toch? Ik heb drie smaakjes voor je:

 

MOOIMAKER bij je aan tafel

 

Je huis is eigenlijk al hartstikke tof maar op sommige plekken kunnen de puntjes nog net iets meer op de i. Dan is dit de uitkomst. Ik kom 2 uurtjes bij je langs en we bespreken ter plekke jouw interieurvragen. Daarnaast krijg je na afloop een handig én leuk document met alles wat we besproken hebben. Toch meer advies nodig? Dan maken we daar vervolgafspraken over.

 

€ 650,-

 

MOOIMAKER bij mij aan tafel

 

Je komt 2 uurtjes bij mij langs in Apeldoorn en onder het genot van een kopje koffie of thee gooi je al je prangende interieurvragen op tafel. Ik voorzie je a-la-minute van ideeën en tips. Deze ideeën schrijven we direct even op zodat je thuis lekker aan de slag kan.

 

€ 350,-

 

MOOIMAKER op je scherm

 

In deze tijd is het misschien prettiger om online af te spreken. Daarom bied ik de mogelijkheid voor een online adviesgesprek. Tijdens dit gesprek van 1,5 a 2 uur bespreken we jouw concrete interieurvragen en voorzie ik je gelijk van advies. Achteraf stuur ik je nog even een kleine samenvatting van wat we besproken hebben.

 

 € 200,-

MOOIMAKER bevat:

 

 • Een goed gesprek;
 • Een voorstel voor accessoires, klein meubilair en mogelijke kleurrichtingen (afhankelijk van jouw vraag);
 • Tips & tricks om zelf aan de slag te gaan.

 

 

Wat heb ik van jou nodig?

 

Het zou super zijn wanneer je alvast goed nadenkt over jouw specifieke vragen voor de gewenste ruimte(s). Wat mis je nu? Mocht je al wat foto’s hebben, die zijn ook van harte welkom.

IMG_2972bew

VERKOOP
KLAARMAKER

Na een spannende periode is het zover: jullie huis gaat in de verkoop want het is tijd voor een nieuw avontuur. Deze periode is vaak al zeer hectisch en iemand die meedenkt om je huis misschien wel nét iets sneller te verkopen is best wel fijn. Daarom kom ik graag een keer bij je/jullie langs om net even de puntjes op de i te zetten qua look & feel van de woning. Met slechts een paar kleine aanpassingen komen we vaak al een heel eind. Ik heb een mooie interieuritems op voorraad die we tijdelijk kunnen inzetten, een mooie bijkomstigheid. Wist je trouwens dat een fraai gestylde woning een waardestijging tot wel 10% op kan leveren?

 

 € 550,- tot  150m2  woonoppervlakte

Even wat extra fleur

VERKOOPKLAARMAKER  bevat:

 

 • Ik kom bij je/jullie langs voor een vrijblijvend intakegesprek;
 • Styling en optimalisering van de indeling met de reeds aanwezige meubels/accessoires;
 • Toevoeging van eigen accessoires en klein meubilair;
 • Het huren van accessoires en klein meubilair voor 1 maand.

 

 

EEN BEETJE EXTRA

 

Om écht alles uit je woning te halen kun je dit pakket trouwens verder uitbreiden met:

 

 • Advies en tips voor de bezichtiging(en);
 • Spetterende foto’s (25 stuks) van je woning  door een topfotografe.

 

€ 750,- tot  150m2  woonoppervlakte  

Goed om te weten:

 

Mocht het een groter oppervlak betreffen dan ga ik graag even met je in overleg over de extra te stylen ruimtes/m2. Daarnaast zit het huren van de accessoires voor één maand bij de prijs in, mocht de woning binnen een maand niet verkocht zijn dan gaan we even in overleg over de huurprijs van de items.

Wat heb ik van jou nodig? 

 

Ter voorbereiding op het gesprek ontvang ik graag (indien aanwezig) de plattegronden van je woning en enkele foto’s bij daglicht. Zo kan ik de boel alvast even overdenken.

KLEURMAKER

Wat betreft kleur ben ik zelf echt van het experimenteren. Heb ik een kleur bedacht maar werkt het niet met de rest van mijn interieur? Nieuw kleurtje erop. Ik begrijp dat dit niet voor iedereen even gemakkelijk is, daarom help ik je hier graag bij. Met jouw wensen, je huidige inrichting en de lichtinval in de woning in gedachten gaan we samen met kleurstalen aan de slag. Kleurtrends laat ik trouwens een beetje los, ik maak keuzes op basis van gevoel.

 

Vanaf  € 550,- 

KLEURMAKER bevat:

 

 • Een goed gesprek bij je thuis;
 • Een fijn moodboard inclusief kleurstalen;
 • Een handig plan met tips & tricks om zelf aan de slag te gaan.

 

Wat heb ik van jou nodig?

 

 • Een beschrijving van jouw kleuruitdaging(en);
 • Een plattegrond van de ruimte(s);
 • Foto’s bij daglicht van de woning.

 

Geen gedoe?

 

Heb je trouwens geen zin om zelf aan de slag te gaan? Ik breng je graag in contact met vakmensen uit mijn netwerk of kan dit hele traject van plannen en coördineren van je overnemen. Geen gedoe dus!

Kleurig

COMPLEETMAKER

Je hebt net een nieuwe woning gekocht of na enig wikken en wegen besloten om te blijven wonen in je huidige stulp. Er is één ding wat zeker is: het is tijd voor een compleet nieuw interieur. Komt dat even goed uit, daar help ik je maar wat graag mee. Met COMPLEETMAKER krijg je een totaalontwerp op maat voor de gewenste ruimte(s) of voor je hele woning. Vervolgens kun je zelf aan de slag met het plan.

 

Prijs in overleg. 

Leven.

COMPLEETMAKER bevat:

 

 • Een goed gesprek bij je thuis;
 • Een moodboard;
 • Een 2D plattegrond;
 • Een kleur- en materialenplan;
 • Een verlichtingsplan;
 • Een complete shoplist met nieuw aan te schaffen meubilair en accessoires;
 • De presentatie van het plan bij je thuis of online.

Wat heb ik van jou nodig?

 

 • Jouw specifieke vragen voor de gewenste ruimte(s);
 • Een plattegrond van de ruimte(s);
 • Foto’s  van de woning bij daglicht.

Handen vrij

 

Heb je een huis gekocht waar grondig verbouwd moet worden maar zie je het niet zitten om zelf offertes op te vragen, inkopen te doen en de hele boel te plannen? Door mijn ruime ervaring als projectmanager neem ik al deze taken graag van je over. Ik word juist heel blij van al dit regelwerk (ja echt). Vanuit jouw vastgestelde budget en specifieke woonwensen gaan we aan de slag met een compleet plan. Kortom: zo min mogelijk zorgen en straks volop genieten.

MAATWERK

Heb je een vraag die buiten de pakketten valt? Geen probleem, ook voor maatwerk ben je bij mij aan het juiste adres.