ATELIER207 ~ ATELIER207 | interieurstudio
15286
page-template-default,page,page-id-15286,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Ange

ATELIER207

Mijn naam is Angela , ik ben 35 jaar en woon met mijn twee mannen en hondenbabe in het fijne Apeldoorn. Ik kom uit een gezin waar wonen altijd onderwerp van gesprek was, mijn vader is architect en de eerste tekeningen die ik als kind maakte waren huizen’. Na de middelbare school ben ik dan ook naar de kunstacademie in Zwolle gegaan om interieurarchitectuur te studeren. Er was niks anders wat ik wilde. Ik kwam er alleen in het eerste jaar achter dat het voor mij te vroeg kwam. Mijn droom leek in duigen te vallen en met redelijk veel tegenzin ben ik een commerciële studie gaan volgen. Na mijn studie heb ik op werkgebied veel gave dingen mogen doen, dat maakte veel goed. Van projectmanager bij een innovatief reclamebureau in Zwolle, commerciële spin in het web bij een fantastisch bouwbedrijf in Twente tot commercieel manager bij de grootste bouwer van Nederland. Dat laatste doe ik met veel plezier naast mijn werkzaamheden voor ATELIER207.

WAAR GING HET ‘MIS’?

Wonen zit in mijn genen maar toen wij in 2015 verhuisden naar onze nieuwbouwwoning was het hek van de dam. Ik was zo’n beetje iedere dag bezig met de styling van ons huis. De liefde die ik altijd al voor wonen had werd enorm aangewakkerd. Het werd een huis met een strak canvas waar items uit vervlogen tijden de sfeer bepaalden. 

“10 KLEUREN OP DE TRAP EN 15  WOONKAMERSETTINGS VERDER”

Na circa twee jaar (10 kleuren op de trap en 15 woonkamersettings verder) wisten we het zeker: het is tijd om verder te gaan. Een oudje moest het worden, dat wisten we zeker. In de zomer van 2017 zagen we vanuit Italië een huis op Funda die ons hart behoorlijk wat sneller liet kloppen. Vanaf een (meer dan) fantastisch terras in Lucca planden we een bezichtiging voor de week erop. Eenmaal daar was er slechts één blik nodig: dit is het. Eind 2017 was dit oudje uit 1918 van ons.

IN EEN STROOMVERSNELLING & WEER OPNIEUW

Op volle snelheid zijn we plannen gaan maken, er moest namelijk nogal wat gebeuren. We bepaalden de nieuwe indeling op de verdieping (ja het dak moest er compleet af) en dachten vooral heel goed na over de materialisering. De uitstraling van het oude huis moest blijven maar dan wel in een nieuw/strakker jasje. Een leuke uitdaging!  Naast het klussen in huis werd Marktplaats mijn beste vriend, ik reisde Nederland door om toffe objecten te scoren. Ons huis is nu hélemaal af en je raadt het nooit? We gaan het kunstje gewoon weer opnieuw doen. Daarover later meer!

 

Naast het maken van mooie plannen voor onszelf wil ik ook anderen enthousiasmeren voor én met een tof interieur. Daarom heb ik ATELIER207 opgericht. Geboren uit een jarenlange passie voor wonen en de drijfveer om te blijven pionieren.